Preskocit navigáciu

Charitatívny bazár NATO 2014 – slávnostné odovzdanie symbolických šekov


Charitatívny bazár NATO 2014 – slávnostné odovzdanie symbolických šekov

Dňa 27. januára 2015 odovzdal vojenský predstaviteľ Slovenskej republiky pri Vojenskom výbore NATO a EÚ generálmajor Miroslav Kocian, v mene náčelníka Generálneho štábu Ozbrojených síl SR, symbolické šeky s finančnou pomocou 20.000€ od charitatívnej organizácie NATO Charity Bazzaar dvom neziskovým organizáciám zo Slovenskej republiky. Slávnostné odovzdanie sa uskutočnilo v priestoroch veliteľstva NATO v Bruseli za prítomnosti hlavných predstaviteľov charitatívneho bazáru NATO.

V rámci Slovenskej republiky v roku 2014 požiadalo charitatívnu organizáciu NATO Charity Bazaar o finančnú pomoc päť neziskových organizácií, z toho boli vybraté hlavnými predstaviteľmi NATO Charity Bazáru dve neziskové organizácie Slovenskej republiky a to Charitatívna organizácia Svätá Alžbeta Zvolen, ktorej činnosť je zameraná na pomoc sociálne slabším rodinám a bezdomovcom a Občianske združenie Malíček Bratislava, na kúpu inkubátora pre predčasne narodené deti.

Charitatívny bazár NATO je spoločným dobročinným podujatím členských a partnerských štátov NATO, na ktorom sa zúčastňujú manželky, manželia, partnerky a partneri pracovníkov veliteľstva NATO. Výťažok z činnosti je určený najmä na podporu detí, ľuďom v núdzi či so zdravotnými problémami, do ktorého sa môžu zapojiť všetky slovenské neziskové organizácie zamerané na charitatívnu činnosť. Viac informácií o využití finančných prostriedkov na stránkach www.natocharitybazaar.org.



Autor: ÚVP Brusel , Foto: autor - Dátum: 29.01.2015
Čítanosť: 6497
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share